Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Ζώδια και γάμος ...


ΚΡΙΟΣ... Άγριος και αδάμαστος
Η γοητεία του αναβλύζει αναμφισβήτητα λόγω της γενικής αίσθησης του άγριου και του αδάμαστου που τον διακρίνουν.
Αν και λαχταρά την οικογενειακή ζωή, το σπίτι και τη θαλπωρή, δεν θα γίνει ποτέ πραγματικά ο τύπος που βολεύεται, παχαίνει και ζει για πάντα ήρεμος σε ένα μέρος. Αρκετές φορές νιώθει την ανάγκη να σπάσει τις αλυσίδες του και να κάνει ένα δικό του ιδιαίτερο χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ... Αλίμονο σε όποιον απειλήσει την όμορφη σύζυγο του!
Να ένας «χρυσός» γάμος, αν και μπορεί να γίνει πληκτικός όταν αρχίσουν οι μονότονες, χωρίς νόημα συζητήσεις.
Οι Ταύροι προτιμούν να λένε όσο πιο λίγα γίνεται. Αγαπούν το σπίτι και την οικογένεια και αλίμονο σε όποιον απειλήσει αυτά ή την όμορφη σύζυγο τους! Η ασφάλεια είναι το παν για έναν Ταύρο, που εμπιστεύεται μόνο τις σχέσεις όπου προτίθεται να μείνει.
Για καλό και για κακό, έχετε την αλήθεια πάντα στο στόμα σας όταν πρόκειται για έναν Ταύρο. Σε περίπτωση όπου έχει ερωμένη, δεν θα της επιτρέψει με κανέναν τρόπο να θέσει σε κίνδυνο το σπίτι του. Να το ξέρετε: κανένας Ταύρος δεν χωρίζει για την ερωμένη του.

ΔΙΔΥΜΟΣ... Η διασκέδαση και οι εκπλήξεις τον εξιτάρουν.
Συγχαρητήρια! Αυτός ο άνδρας δυσκολεύεται πολύ να αράξει.
Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι έχετε και δεν έχετε πως εκεί όπου εσείς πετύχατε εκατοντάδες άλλες έχουν αποτύχει! Ο κ. Δίδυμος, με την ιδιότητα του να δραπετεύει από την αιχμαλωσία, βρίσκεται ψηλά στα όνειρα των κοριτσιών. Μπορεί όμως να μπει στον πειρασμό να παντρευτεί για ένα σωρό λόγους (π.χ. αν είστε κόρη του εργοδότη του), αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: πως ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ότι, αν σας αφήσει, θα σας αρπάξει άλλος αμέσως. Μην τον αφήσετε ποτέ να σκεφτεί ότι ΔΕΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί θα το μετανιώσετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ... Ιδανικός πατέρας
Πάντα βρίσκεται στην αναζήτηση της ιδανικής γυναίκας. Μόλις τη βρει, ο Καρκίνος, δεν κοιμάται νύχτες ολόκληρες, μέχρι η αγαπημένη του να κουρνιάσει δίπλα του.
Ακόμη κι όταν παριστάνει το δύσκολο και σας αναγκάζει να λύνετε αινίγματα, βαθιά μέσα σας πρέπει να νιώσετε ότι θέλει τη ζεστασιά και τη συνεχή μοιρασιά και φροντίδα μιας μακρόχρονης σχέσης ακριβώς όπως κι εσείς! Ο κ. Καρκίνος γίνεται ιδανικός πατέρας, μιας και ο ίδιος είναι ένα μικρό αγόρι.

ΛΕΩΝ... Καπετάνιος στο δικό του πλοίο
Πιστεύει στην πίστη και την αφοσίωση για πάντα, αλλά δυσκολεύεται να ζήσει με αυτά τα «πιστεύω»!
Δίνει πάντως τόση αγάπη, που κοντεύει να εξαντλήσει τα απωθημένα του. Όσο είναι δυνατό, προσπαθήστε να επεκτείνετε την αφοσίωση του για χρόνια αντί για ώρες! Προσέξτε το, γιατί, μόλις αναλώσει το πάθος του, πιθανόν να ψάξει αλλού για νέα ερεθίσματα και διέξοδα.
Η δουλειά του είναι σημαντική και ευτυχέστερος είναι όταν μπορεί να δουλεύει για τον εαυτό του. Πρέπει να είναι ο καπετάνιος στο δικό του πλοίο και, εκεί όπου η εργασία του δεν του επιτρέπει να παίξει αυτόν το ρόλο, ο γάμος γίνεται θαυμάσιο μέσο έκφρασης του. Από τη στιγμή όμως που θα νοικοκυρευτεί, γίνεται σίγουρα ο «βασιλιάς των συζύγων».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ... Όταν παίζει τον εργένη είναι αμίμητος!
Υποσυνείδητα, ο κ. Παρθένος λαχταρά απεγνωσμένα να βρει το ταίρι του και να του γεμίσει τη ζωή, αλλά συχνά επισκιάζεται από άλλους ανταγωνιστές επειδή, απλά, όταν παίζει τον εργένη το κάνει με αμίμητο στιλ!
Όταν όμως τον κάνετε σύζυγο σας πρέπει να προσέχετε. Όχι εσώρουχα να κρέμονται στο μπάνιο, όχι υπολείμματα καφέ στα φλιτζάνια και οπωσδήποτε όχι κηλίδες από το σαμπουάν σας στην μπανιέρα του, για να μην πω τίποτε χειρότερο... Ο κ. Παρθένος είναι κάπως στρυφνός αλλά, όταν συμβαδίσετε με τον φιλόπονο τρόπο της ζωής του, θα μάθετε πολλά, συνήθως εξαιρετικά ωφέλιμα, όπως για την υγιεινή διατροφή.
Γίνεται θαυμάσιος πατέρας, ακόμη κι όταν λιποθυμά στη θέα μιας λερωμένης παιδικής πάνας.

ΖΥΓΟΣ... Όταν στριμωχτεί, την κάνει «αλλά γαλλικά»
Σίγουρα θα δοκιμάσει την υπομονή σας στη διάρκεια του γάμου, αλλά, καθώς παιδί της Αφροδίτης, θα σας αποζημιώσει για κάθε στραβοτιμονιά με το να είναι φανταστικός ανάμεσα στα... σεντόνια σας! Δυσκολεύεται να πάρει μια απόφαση.
Όταν στριμωχτεί την κάνει... αλλά γαλλικά, αν και είναι τρυφερός και ευαίσθητος. Εξαιτίας της επιρροής της Αφροδίτης μπορεί να είναι εγωιστής στις ανάγκες του. Όταν πάρει μια απόφαση μην αφήσετε να περάσει πολύς καιρός για να την πραγματοποιήσει. Είναι το ότι αλλάζει γνώμη συχνά.
Η αχίλλειος πτέρνα του είναι η ευαισθησία του, γι' αυτό ποτέ μη θίξετε την περηφάνια του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ...Δεν θα έχετε το πάνω χέρι
Με το να παντρευτείτε τον Σκορπιό κάνετε πολύ περισσότερα από το να υπογράψετε ένα συμβόλαιο γάμου.
Πρόκειται για ένα συμβόλαιο με την ίδια σας την ψυχή, για όλη τη ζωή σας, ότι κι αν συμβεί! Ο κ. Σκορπιός δεν είναι συνηθισμένη ψυχή, είναι η ίδια η δύναμη. Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ότι κάποτε θα έχετε το «πάνω χέρι», μιας και θα γίνετε το θύμα των ιδιοτροπιών, των επιθυμιών, των διαθέσεων και των πόθων του, που θα σας οδηγήσουν σε έναν περιπετειώδη, ερωτικό δρόμο όλη σας τη ζωή.
Μη λογομαχείτε με το Σκορπιό σας. Χειριστείτε τον μαλακά, δείξτε υπομονή και οδηγήστε τον με λεπτότητα εκεί που θέλετε. Έτσι κι αλλιώς, είναι ο κύριος όλων των καταστάσεων και, αν είστε πλήρης γυναίκα που ψάχνει για τον άνδρα-σύντροφο και προστάτη, στο Σκορπιό βρήκατε τον καλύτερο!

ΤΟΞΟΤΗΣ... Κατάλληλος για εργένικη ζωή
Είναι ιδανικός για έναν ευχάριστο γάμο γεμάτο γέλια και τραγούδια, χαρές και πάρτι.
Φυσικά, θα υπάρχουν κάθε τόσο λίγα σπαραξικάρδια δάκρυα, απλά για να διατηρείται ζωντανό το ενδιαφέρον. Μόλις εγκατασταθούν η γαλήνη και η ηρεμία στη σχέση σας, πιθανόν να βγαίνει έξω και να επιστρέφει ύστερα από μια-δυο βδομάδες.
Αν σκοπεύετε να τον παγιδέψετε στα δεσμά του γάμου, περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Ο κ. Τοξότης είναι μάλλον ένας χαρούμενος περιπλανητής, κατάλληλος για εργένικη ζωή. Όταν όμως συναντήσει το μαγικό ταίρι του, δένεται, φρονιμεύει. Ως σύζυγος είναι πάντα μισό παιδί - μισό άνδρας .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ... Δεν ησυχάζει αν δεν έχει όλα όσα επιθυμεί η καρδιά του.
O Αιγόκερως παρέχει ασφάλεια και αγάπη και είναι αφοσιωμένος στην αγαπημένη του.
Ωστόσο, στις ακεφιές του μπορεί να γίνει αδιάφορος και απόμακρος (ο παράδεισος δεν είναι ποτέ τέλειος), πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί προβληματικό για μια ευαίσθητη και ευσυγκίνητη σύζυγο. Η απόσπαση του μπορεί να πηγάζει από τη συγκέντρωση του σε άλλα πράγματα.
Βλέπει το γάμο ως μια συνεργασία, παράλληλα με την προοπτική για μακρόχρονη ευτυχία. Δεν θα σας απογοητεύσει ούτε στο σεξουαλικό τομέα, είναι ένα άτομο πολύ ισχυρό από φυσικής άποψης. Συχνά φιλόδοξος, πετυχαίνει στην καριέρα του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ...Για αυτόν, οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια.
Ο μυστηριώδης άνδρας του ζωδιακού θα σας κάνει τη ζωή μια τέλεια περιπέτεια μόλις μπει στο χορό του γάμου.
Καθώς δεν είναι ιδιαίτερα φλύαρος, νιώθει πως οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά απ' τα λόγια. Αν απαιτείτε ολοκληρωτική φροντίδα όλη την ώρα, πιθανόν να οδηγήσετε αυτόν ή εσάς στον καναπέ του ψυχίατρου! Είναι πιστός και τρυφερός και, παρόλο που μπορεί να είναι λίγο απόμακρος, είναι κοντά σας περισσότερο απ' όσο μπορείτε να φανταστείτε.
Τα συναισθήματα του είναι βαθύτερα απ' όσο των περισσοτέρων, απλά δεν είναι ικανός να μιλά πολύ για τέτοια πράγματα. Όταν λέει «σ' αγαπώ και θέλω να σε παντρευτώ», το εννοεί. Σπάνια απογοητεύει τη σύντροφο του, εκτός κι αν έχουν αφήσει το γάμο τους να ναυαγήσει από ανόητες παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ... Αθεράπευτα ρομαντικός!
Ένας ονειροπόλος, που από την παιδική ηλικία του ονειρεύεται την πριγκίπισσα που θα αποσπάσει τελικά με το σπαθί του από τον φιλντισένιο πύργο της. Φυσικά, στη φαντασία του ζουν ευτυχισμένοι για πάντα. Είναι ο αθεράπευτος ρομαντικός του ζωδιακού κύκλου.
Ωστόσο, ως σύζυγος, σύντροφος και εραστής, θα εκπληρώσει τα όνειρα σας ξανά και ξανά. Δεν είναι βέβαια καθόλου αξιόπιστος, καθώς λοξοδρομεί πολύ εύκολα, αλλά από τη στιγμή που παντρεύεται αφοσιώνεται απόλυτα στην αγαπημένη του και τα παιδιά αυτής της ένωσης θα γίνουν η κόρη οφθαλμού του.σημ. το κείμενο το έλαβα με mail/πηγή: gelame.gr

σημ. στο Underground σήμερα "Μία Λήψη "

Bookmark and Share

45 σχόλια:

Και λοιπόν;E allora? είπε...

δεν είμαι εγωίστρια στις ανάγκες μου!!!! α ναι ξέχασα...είμαι ζυγίνα :)))

Hfaistiwnas είπε...

Ευτυχώς δεν το έχω σκοπό!
Καλή εβδομάδα!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΙ ΑΛΛΙΩΣ....
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙ.

Dimos El Grec είπε...

Δηλαδή να είναι ευχαριστημένο το καρκινάκι μου;;;
Σκορπιός είμαι! ;)

koulpa είπε...

xaxaxa εδώ ο άνδρας-σύντροφος και προστάτης.. (το έλεγε ο παππούς μου ότι οι μανιάτες μόνο για χωροφύλακες και προαγογοί κάνουν..).. :):)
καληνυχτούδιαααα :):)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

:-)
Τυχερός ο υδροχόος μου...ε, πώς θα το κάνουμε μια σκορπίνα ....ναααα παντρεύτηκε

Καλή σας εβδομάδα,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

¨Ετσι ακριβώς όπως τα λες είναι για τους Καρκίνους!
Καλή βδομάδα!
(Πας να μας φας τη «δουλειά» βρωμερό ασπόνδυλο?)

Aggelos Spyrou είπε...

Για άλλη μια φορά ανακαλύπτω πόσο τέλειος είμαι!!!

:ΡΡΡ

ΦΟΥΛΗ είπε...

αν είστε πλήρης γυναίκα που ψάχνει για τον άνδρα-σύντροφο και προστάτη, στο Σκορπιό βρήκατε τον καλύτερο!
χαχα τον πέτυχα η Κριάρω!!!

musicbug είπε...

San Zygoulis mporw na pw oti epese mesa se polla :-p
Kalispera kai kali nea evdomada!

Skouliki είπε...

Και λοιπόν;E allora?...
και να εισαι σιγα το πραγμα με τοσο φαι που κανει ς!!

Hfaistiwnas...
αα και καλα κανεις ουτε και εγω ασφαλως

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS...
λαμπεις μπαμπη μου λαμπεις !!

Skouliki είπε...

Dimos El Grec...
ουτως η αλλιως να ειναι :)

koulpa...
ελα ρε ηρωα !!!! προστατη !!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ...
αμα εχει και παραπονα αρχισε το ξυλο αχαχχαχ

Δραπέτης είπε...

Σκουλίκι θα συμφωνίσω για όσα έγραψες για τους καρκίνους είμαστε παιδιά για σπίτι!

Skouliki είπε...

Gi Gaga Kouni Beli...
δεν τα γραφω εγω το εχω πει εκατο φορες τα εχω στο μαιλ μου απο διαφορους φιλους .. και το κανω αυτο απο περσι αλλωστε
εσυ εισαι κορυφη και ειδικος σε αυτα !!εισαι ειδικη περιπτωση

Aggelos Spyrou...
ελα παλι σικε εινα προς οφελος σου
πουφ

ΦΟΥΛΗ...
σαν να σου εκατσε το τζοκερ φιλεναδα !!!

musicbug...
εισαι εσυ φανταστικος αναμεσα στα σεντονια ??? που λεει . εεε τοτε να μην χαθουμε !!!

Skouliki είπε...

Δραπετη...
βρε παιδια δεν τα γραφω εγω διοτι εγω δεν ξερω απο ζωδια αχαχχα
δραπετης και παιδι για σπιτι παει
????

Coula είπε...

ΚΡΙΟΣ... Άγριος και αδάμαστος
Η γοητεία του αναβλύζει αναμφισβήτητα λόγω της γενικής αίσθησης του άγριου και του αδάμαστου που τον διακρίνουν.
Αν και λαχταρά την οικογενειακή ζωή, το σπίτι και τη θαλπωρή, δεν θα γίνει ποτέ πραγματικά ο τύπος που βολεύεται, παχαίνει και ζει για πάντα ήρεμος σε ένα μέρος. Αρκετές φορές νιώθει την ανάγκη να σπάσει τις αλυσίδες του και να κάνει ένα δικό του ιδιαίτερο χώρο.

Ε ναι λοιπόν, αυτή είμαι εγώ!!

Σταλαγματιά είπε...

ααα πολύ ωραία, θα ρωτήσω το ζώδιο του και θα τρέξω να διαβάσω τις απαντήσεις :)))

Φιλιάααααααααααα

Ευρύνοος είπε...

Τό'ξερα οτι είμαστε παρεξηγημένοι εμεις οι Υδροχόοι..

τώρα έβαλες τα πράγματα στην θέση τους..

εύγε Σκώληξ :)

Manolog3 είπε...

Εγω παντως το λεω οποια με παρει εκανε την τυχη της... να φανταστεις εγω αδειαζω το πλυντηριο των πιατων στο σπιτι μου και αν ειμαι στις καλες μου το βαζω και μπροστα οταν ειναι γεματο να τα πλυνει!! :P

Darthiir the Abban είπε...

Έεετσι.. να μπαίνουν τα πράματα στη θέση τους!!! ;)

Fri είπε...

Παντρέυτηκα τον ιδανικό σύντροφο! Και πάνω που είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι αν καλά έκανα τελικά και παντρέυτηκα :Ρ

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Αλλά "γαλλικά" θα πω ένα bonsoir και μη χειρότερα αυτές τις μέρες.....
Τα ζωδιακά αυτά αποφθέγματα αν και έχουν βάση, δεν έχουν το χιούμορ που κατακλύζει.
Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά.

Τρελός του Χωριού είπε...

Ένας ΔιδυμόΖυγος (ταγμένα και τα δύο ζώδια στον αγώνα ενάντια στην καταστροφική μανία του Σκορπιού),
με καρκίνο...παθείς όλους σχεδόν τους αλλους πλανήτες του (Κυρίως τον Άρη και την Αφροδίτη που μας ενδιαφέρουν στην συγκεκριμένη συζήτηση) και κερασάκι στην τούρτα την όψη της Λίλιθ του στον Αντιδίδυμο Σκορπιό ,
τί άλλη επιλογη έχει από την ... Τρέλλα ;
Αλλαλα τα χειλη ....
:)

zoyzoy είπε...

Αυτο με τα λίγα στον Ταύρο ισχύει!
Λίγα και καλά:))

Καλή εβδομάδα με φιλιά θαλασσινά!1

Venus είπε...

Εγώ Ζυγός είμαι δεν φέρω καμμία ευθύνη.
Αλλά ,ναι, αργώ να αποφασίσω ,αφού θέλει σκέψη το πράγμα ..τι να κάνουμε?
Πολλά φιλιά Σκουληκάκι μου.
Φοβερή ανάρτηση!!!!!

Skouliki είπε...

Coula...
ολοιδια !!!! καλε ..μην το συζητας

Σταλαγματιά...
καλυτερα να διαλεξεις ενα ζωδιο που σε βολευει και να του το πασσαρεις αχα..φιλακια

Ευρύνοος...
ναι ναι τωρα ολα ειναι υπεροχα :))

Skouliki είπε...

Manolog3...
ρε εσυ εισαι θησαυρο ς!!!!
αν εχεις και προικα να σε βγαλουμε να σε πουλησουμε !!!

Darthiir the Abban...
σου αρεσε εεεεε? πιφ

Fri...
βρε αυτος ειναι τυχερος μην ψαρωνεις

Skouliki είπε...

Αστρο - Συμμορίτες...
καλησπερα παιδια

Τρελός του Χωριού...
ναι ειναι εντελως σιγουρα οτι η φρενιτιδα εχει κατσει ολη επανω σου

Skouliki είπε...

zoyzoy...
ειστε εσεις κατα βαση πολυ καλα παιδια αλλα λιγο αμυαλα !! χαχα

Venus...
μωρε καλα κανεις φιλακια πολλα

Lily είπε...

poso ksereis mikro skouliki!!!

fresco είπε...

έλα ρε...τα κάνουμε αυτά εμείς οι δίδυμοι;...

έλεοςςςςςς:-DDD

✩ LoUniTA ✩ είπε...

σαν ζυγος εχω να πω πως το εχουμε αυτο με το στριμωγμα...αλλα αν μας θιξουν την περηφανια...τσ τσ...δεν κανει γι αυτο κ ειμαστε εγωιστες λιιιγο!!για μια περηφανια ζουμε!!χαχα

επισης αυτα που αναφερεις εδω για τους ιχθεις...ναι εεετσι ειναι απολυτα ετσι!!αξιοπιστη πηγη μπραβο!!! :)

kisseeees!!!

Αυτή ή αυτός; είπε...

Εγώ τι να πω; Σκορπιός εγώ, Λέων Αυτός, σιγά μην επιβιώσουμε.
Πάντως έχω ένα παράπονο. Μονίμως το δικό Του ζώδιο είναι καλύτερο. Μου τη σπάει..

Φιλιά!

island είπε...

ME αρέσει :) Πάω να το δείξω στην γυναίκα μου...

kat. είπε...

παρθένος εδώ!
εγώ στρυφνή?

(σ.σ. τελικά μάλλον δεν πρέπει να είμαι παρθένος. πρέπει η μαμά να έχει ξεχάσει πότε με γέννησε)

Δραπέτης είπε...

Για την οικογένεια θα αλλάξω και το όνομα μου θα ξυρίσω και το μουστάκι!!! χαχαχα :):ρ:)

NdN είπε...

"Αιγόκερος...Δεν θα σας απογοητεύσει ούτε στο σεξουαλικό τομέα..." τι μόνο αυτό; Καλά πλάκα κάνει αυτό το ωροσκόπιο; Αντί να πει "θα κάνετε το καλύτερο σεξ της ζωής σας..."! Τίποτα δεν αξίζει, πέτα το!

This Is Me είπε...

Αχ το υποψιαζόμουν πως εμείς οι καρκίνοι θα ήμασταν καλοί γονείς...

Καλό σκ!!!:)

koulpa είπε...

xaxaxa τώρα που το βλέπω σαν αρώστια μου φάινεται :):)
ρε συ εκείνο το πατσιουράκι τι έγινε;;; ειναι καλά;; :):)
καληνυχτούδιααα :):)

Lily είπε...

brikes stoxo pali!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ:)))

Skouliki είπε...

Lily...
ναι ειναι γεγονος οτι ειμαι ελευθερουδακης !!

fresco...
οχι καλεεεε μυθος !!

LoUniTA...
τι να πω εχω μπαμπα ζυγο ..αντε να του ςκαταλαβεις αλλα λενε αλλα νιωθουν αλλα κανουν

Skouliki είπε...

Αυτή ή αυτός...
μπορεις να με χρηματισεις να βαλω κατι υπερ σου αχαχαχχα

island...
ναι ναι !!!! να με αποθεωσει !!

kat...
ελα και εγω παρθενος ειμαι μην τα συζητας ..κανε την χαζη !

Skouliki είπε...

Δραπέτης...
αυτα ειναι !!! αντε να σε δω

NdN...
τι να γραψω οτι φωσφοριζεται οτι κανετε καλο σεξ...ψωνιο ..πουφ !
αχαχχα

This Is Me...
ναι συνηθως ειστε ..και αγαπησιαρηδες κιολας

Skouliki είπε...

koulpa...
δεν εχουμε μιλησει
καλα θα ειναι ..απλα θα εχει δουλιτσα

Lily...
ελπιζω :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS...
να σαι καλα καλη βδομαδα